Eurobasket

Σαβρασένκο: «Μπορούμε να κερδίσουμε την Ελλάδα»

Αν και αγωνιζόταν στην Ελλάδα ως… Έλληνας, ο Αλεξέι Σαβρασένκο δεν απαρνιέται την πραγματική του πατρίδα και ελπίζει σε νίκη της Ρωσίας στον αυριανό προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ.

Μπορεί να έπαιξε για μία επταετία σε Ολυμπιακό και Περιστέρι ως… Έλληνας αλλά ο Αλεξέι Σαβρασένκο είναι Ρώσος και φυσικά υποστηρίζει την πραγματική του πατρίδα στον αυριανό προημιτελικό του Ευρωμπάσκετ.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστος Ρομπόλης

«Απέναντι στην Κροατία κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στο Ευρωμπάσκετ. Τώρα απέναντι στην Ελλάδα θα πρέπει ξανά να σπάσουμε την πίεση του αντιπάλου και αν έχουμε την ίδια ευστοχία, τότε θεωρώ πως έχουμε μεγάλες πιθανότητες να κερδίσουμε. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και πιστεύω πως μπορούμε να βρεθούμε στη ζώνη των μεταλλίων. Μπορούμε να νικήσουμε την Ελλάδα. Έχουμε καλή ομάδα για να τα καταφέρουμε και παίκτες με εμπειρία και ηγετικές ικανότητες, όπως οι Σβεντ, Μοζγκόφ, Χβοστόφ, Βοροντσέβιτς και Κουρμπάνοφ, που μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα σε μια δύσκολη στιγμή», δήλωσε ο νυν τζένεραλ μάνατζερ της Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Όσο για τη μεταμόρφωση της Εθνικής σε σχέση με την πρώτη φάση; «Χρειάζεται χρόνο μια ομάδα για να βρει ρυθμό και να ανταποκριθεί στο σύστημα. Βλέπω πως τώρα η ελληνική ομάδα είναι έτοιμη και ικανή να πάρει τα αποτελέσματα που θέλει. Επίσης έχει πολλούς παίκτες με ταλέντο και εμπειρία, όπως ο Καλάθης, ο Μπουρούσης ή ο Πρίντεζης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x